AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın zina yaptığını görmek

Kahve falında kocanın zina yaptığını görmek

Kahve falında kocanın zina yaptığını görmek kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, helal lokma yiyeceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocanın zina yaptığını gördüyseniz:

  • Karşı tarafı yatıştırmak, yatışmasını beklemek ya da hangi zararlı tavır içerisindeyse düzelmesi için dua etmek ciddi sabır isteyebilir.

Kahve falında kocasının zina ettiğini görmek ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının zina yaptığını görmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kocanın zina yaptığını görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını zina yaparken görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine inanılır.

Kahve falında erkek erkeğe zina etmek uzun süre cesaretini toplayamayacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşini zina yaparken görmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında hanımını zina ederken görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, her zaman neşeli olacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının zina yaptığını görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir