AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın ailesini görmek

Kahve falında kocanın ailesini görmek

Kahve falında kocanın ailesini görmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine delalettir.

Kahve falında kocanın ailesini gördüyseniz:

  • Yeni aşklar veya mevcut ilişkilerinizde duygusal açılımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kocanın ailesini görmek büyük atılımların yapılacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski kocayı ve ailesini görmek esenlik içinde olacağına, başka kimselere de yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının ailesini görmek kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, kazancının iki kat artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi ve ailesini görmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine yorulur.

Kahve falında erkek arkadaşının ailesini görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine inanılır.

Kahve falında sevgilini ailenle tanıştırdığını görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aileden birinin öleceğini duymak uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya delalet etmektedir.

Kahve falında aileden biri evlendiğini görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir