AnaSayfa / Genel / Kahve falında aileden birinin öleceğini duymak

Kahve falında aileden birinin öleceğini duymak

Kahve falında aileden birinin öleceğini duymak doktordan doktora koşturacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında aileden birinin öleceğini duymak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimse sizden daha avantajlı durumda olsa da kazanan siz olacaksınız.

Kahve falında aileden birinin öleceğini duymak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aileden birinin öldüğünü duymak sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında başka bir aile görmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, yaşam tecrübesi edineceğine işaret eder.

Kahve falında aile büyüğü görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına delalet eder.

Kahve falında aile kavgası görmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kişinin ailesini görmek kendisi için isabetli kararlar alacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına tabir olunur.

Kahve falında tüm aileyi görmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntılarının daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında nişanlının ailesini görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir