AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman kar görmek

Kahve falında kocaman kar görmek

Kahve falında kocaman kar görmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, rahatsızlık duyulacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, şeref ve rütbeye delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman kar gördüyseniz:

  • İstediğiniz konularda başarılı olmak için daha katı kurallar koymalısınız.

Kahve falında kocaman kar görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, güzel günlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında kocaman bir örümcek görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında kocaman fare görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Kahve falında kocaman kara kedi görmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek hayata karşı bakışının değişeceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman bir bahçe görmek sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, ters giden olayların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah kocaman köpek görmek tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine işarettir.

Kahve falında kocaman fil görmek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir