AnaSayfa / Genel / Kahve falında koç adamak

Kahve falında koç adamak

Kahve falında koç adamak çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koç adamak gördüyseniz:

  • Geri planda kalmak veya sakinliği korumak önem taşıyor.

Kahve falında koç adamak kalabalık aile toplantılarına katılacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında adada mahsur kalmak ruhsal olarak zarara uğranacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine inanılır.

Kahve falında bir adada olduğunu görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına işarettir.

Kahve falında adada gezmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine tabir olunur.

Kahve falında adak adamak zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında denizde adacık görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında adada görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında adada kalmak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, zararın telafi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir