AnaSayfa / Genel / Kahve falında adada gezmek

Kahve falında adada gezmek

Kahve falında adada gezmek özlemlerini bitireceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, söz sahibi olacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında adada gezmek gördüyseniz:

  • Uzun süredir sizden haber alamayan bir dostunuz sizden haber bekliyor.

Kahve falında adada gezmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında adak adadığını görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, yardımın alınacağına işaret eder.

Kahve falında adak adamak yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına işaret eder.

Kahve falında koyun adamak borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında koç adamak sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine delalettir.

Kahve falında bir adada olduğunu görmek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine işaret eder.

Kahve falında oruç adamak gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında horoz adamak deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sorunların hallolacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir