AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızmak dövmek

Kahve falında kızmak dövmek

Kahve falında kızmak dövmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kızmak dövmek gördüyseniz:

  • Bazı konular veya ilişkiler ilerlemesi gerektiği gibi veya ilerlemesi gereken yönde ilerlemiyor olabilir.

Kahve falında kızmak dövmek kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, insanlarla arasının iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında bir kızdan etkilenmek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, işe gösterilen ilginin artacağına işarettir.

Kahve falında askerin kızdığını görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızdan yüzük almak yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşlara kızmak küs arkadaşların barışacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine alamet eder.

Kahve falında ölen kişinin kızdığını görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında birine kızmak kavga etmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına delalettir.

Kahve falında köpek kızdırmak maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir