AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızla uyumak

Kahve falında kızla uyumak

Kahve falında kızla uyumak kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına yorulur.

Kahve falında kızla uyumak gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız konforu arttırıcı değişiklikler kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kızının uyuduğunu görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında bir kızın uyuduğunu görmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine alamet eder.

Kahve falında bir kızla uyumak bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızla uyumak çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızla uyumak endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün yanında uyumak daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında arabada uyumak çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına alamet eder.

Kahve falında incir ağacının altında uyumak çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir