AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaştan kötülük görmek

Kahve falında arkadaştan kötülük görmek

Kahve falında arkadaştan kötülük görmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaştan kötülük gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine veya yaptıklarına aşırı tepki gösterebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşından kötülük görmek sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında arkadaştan kötülük görmek kötü günlerini arkasında bırakacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının sana kötülük yaptığını görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında birine kötülük yapıldığını görmek hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında birine kötülük etmek kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin sana kötülük yaptığını görmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kötülerden kaçmak deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine kötülük yapmak istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir