Kahve falında arkadaşından kötülük görmek

Kahve falında arkadaşından kötülük görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, şen kahkahalar atacağına, fal sahibinin içine kapanacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşından kötülük gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde değerlendirip, en azıyla en fazlasını elde etmeye çalışmalısınız.

Kahve falında arkadaşının sana kötülük yaptığını görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaştan kötülük görmek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşından kötülük görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında kötülerden kaçmak birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına rivayet eder.

Kahve falında birine kötülük yapmak gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına işarettir.

Kahve falında birinin sana kötülük yaptığını görmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına delalet eder.

Kahve falında kötülükten kaçmak yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında birinin kötülük yaptığını görmek borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir