Kahve falında kızının saçını beyaz görmek

Kahve falında kızının saçını beyaz görmek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızının saçını beyaz gördüyseniz:

  • Talepleri tatlı dille dile getirmekte fayda var.

Kahve falında kızının saçını beyaz görmek geçim derdinin olmayacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızın saçını kesmek böylece büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızının saç kestirdiğini görmek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızının saçının ağardığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine inanılır.

Kahve falında kızının saçını uzun görmek üzüleceğine, ağlayacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına işaret eder.

Kahve falında kızının saçını kestirdiğini görmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının saç kestirmek manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kızının saçını kestirmek rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir