AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının evleneceğini görmek

Kahve falında kızının evleneceğini görmek

Kahve falında kızının evleneceğini görmek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine tabir olunur.

Kahve falında kızının evleneceğini gördüyseniz:

  • Belli bilgileri es geçerseniz veya güvenilir kaynaklardan gelenlere öncelik tanıyorsanız, yakında bir direniş ya da muhalefetle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kızı evlenirken görmek fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine işaret eder.

Kahve falında evlenmemiş kızını hamile görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evlenmemiş kızı hamile görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızla aynı evde olmak yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızını evleniyor görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, evine haciz geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızı evlenirken görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızını evlenmiş görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı başkasıyla evlenirken görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir