AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını yolcu etmek

Kahve falında kızını yolcu etmek

Kahve falında kızını yolcu etmek gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, yeni ilişkiler kurulacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına yorulur.

Kahve falında kızını yolcu etmek gördüyseniz:

  • Son derece ciddi çalışmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında bir kızla yolculuk yapmak ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine delalet eder.

Kahve falında kızını yolcu etmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına işarettir.

Kahve falında ölüyle yolculuğa çıkmak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına delalettir.

Kahve falında hac yolcusu olduğunu görmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zamanda yolculuk etmek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında uçakla yolculuğa hazırlanmak aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, huzursuzlukların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında hac yolculuğuna hazırlanmak kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında cumhurbaşkanıyla yolculuk yapmak kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, girdiği işleri kaybedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir