AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızın ağladığını görmek

Kahve falında kızın ağladığını görmek

Kahve falında kızın ağladığını görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine delalettir.

Kahve falında kızın ağladığını gördüyseniz:

  • Maddi bir konu, bir anlaşma veya sağlıkla ilgili bir gelişme sizi zayıf düşürebilir.

Kahve falında bir kızın ağladığını görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işarettir.

Kahve falında kızının ağladığını görmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında bir kıza sarılıp ağlamak uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kıza sarılıp ağlamak daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kızın ağladığını görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, hatalı yollara sapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kızı için ağlamak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızın ağladığını görmek kötü günleri arkasında bırakacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında kızın ağladığını görmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir