AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızın ağladığını görmek

Kahve falında bir kızın ağladığını görmek

Kahve falında bir kızın ağladığını görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bir kızın ağladığını gördüyseniz:

  • Belli plan veya projelerinizdeki potansiyeli ya da pırıltıyı görmemiş olan kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz.

Kahve falında kızının öldüğünü görüp ağlamak dertlerine çare bulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında kızının ağladığını görmek insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında kızarak ağlamak yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında bir kızın ağladığını görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında kızını ağladığını görmek ticarette ilerleyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kızın ağladığını görmek neşenin yerine geleceğine, gelirinin sürekli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızına ağlamak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında bir kıza sarılıp ağlamak işten yana şansının açık olacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir