AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızgın soba görmek

Kahve falında kızgın soba görmek

Kahve falında kızgın soba görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, acılarını dindireceğine delalettir.

Kahve falında kızgın soba gördüyseniz:

  • İmkansızı istemeniz olumsuz sonuçlar doğurabilir veya demode fikirlerin uygulanması anlamına gelebilir.

Kahve falında kızgın soba görmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında tavada kızgın yağ görmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kızgın lav görmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasını kızgın görmek büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızgın insan görmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kızgın ateş görmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında kızgın kedi görmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızgın bir boğa görmek işlerin günden güne artacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir