AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık kızartıldığını görmek

Kahve falında balık kızartıldığını görmek

Kahve falında balık kızartıldığını görmek zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, borçlarının da kapanacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık kızartıldığını gördüyseniz:

  • Birisinden ayrılmanız ya da ciddi şekilde kavga etmeniz mümkündür.

Kahve falında balık kızartıp yemek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına inanılır.

Kahve falında kızartılmış balık görmek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, aksiliklerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında balık kızartıldığını görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızartılmış balık yediğini görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızartılmış balık yemek kazancın sürekli artacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızartılmış patlıcan görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kızartılmış tavuk görmek korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, işe giren herkesin kalkınacağına delalettir.

Kahve falında kızartılmış biber yemek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, gelişiminin hız kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir