AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyma satmak

Kahve falında kıyma satmak

Kahve falında kıyma satmak evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kıyma satmak gördüyseniz:

  • Sizi durduracak tek şey, kendinize güvenemememizdir.

Kahve falında kıyma satmak insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında kıymalı börek yemek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında et kıyma görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kıymalı makarna yapmak yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına inanılır.

Kahve falında kıyma kavurmak hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavrulmuş kıyma yemek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyma yoğurduğunu görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurtlanmış kıyma görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir