AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyamda durmak

Kahve falında kıyamda durmak

Kahve falında kıyamda durmak çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, insanlarla iç içe olacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıyamda durmak gördüyseniz:

  • Olaylara olumlu yaklaşın.

Kahve falında namaz kılarken kıyamda durmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kıyamda durmak kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine inanılır.

Kahve falında kıyama durmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı delalettir.

Kahve falında kıyam görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine inanılır.

Kahve falında kıyame suresini okumak büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıyam etmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine delalettir.

Kahve falında tepede durmak ters giden işlerin de düzeleceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest alıp namaza durmak bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir