AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyama durmak

Kahve falında kıyama durmak

Kahve falında kıyama durmak rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, eline para geçeceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında kıyama durmak gördüyseniz:

  • Size mantıklı gelen soruları karşı taraf anlamsız bulabilir, dikkatli olmalısınız.

Kahve falında kıyamda durmak tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken kıyamda durmak aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kıyama durmak Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, yeni fırsatlar sunulacağına işaret eder.

Kahve falında kıyam etmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kıyame suresini okumak yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kıyam görmek tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına delalettir.

Kahve falında kanı durduramamak işlerin daha kötü bir hal alacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı ışıkta durmak karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir