Kahve falında halının yırtıldığını görmek

Kahve falında halının yırtıldığını görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, emeklerinin heba olacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına alamet eder.

Kahve falında halının yırtıldığını gördüyseniz:

  • Belli bir karar almadan önce iyice düşünmeli, kendinizi iyi hissettiğinizden emin olmalısınız.

Kahve falında halının yırtıldığını görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yırtılmış halı görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının ayakkabısının yırtıldığını görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yırtılmış terlik görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına inanılır.

Kahve falında kuranı kerimin yırtıldığını görmek uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına yorulur.

Kahve falında elbise yırtılmak başarılarını ispat edeceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında pantolon yırtılmak ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kağıt yırttığını görmek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top