AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtılmış kıyafet görmek

Kahve falında yırtılmış kıyafet görmek

Kahve falında yırtılmış kıyafet görmek söylediklerinin çıkacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, hatalarından erken döneceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yırtılmış kıyafet gördüyseniz:

  • Herkes ön plana çıkmak istiyor veya bir numarayı arıyor olabilir.

Kahve falında kıyafetin yırtıldığını görmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kıyafeti yırtılmak ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında kıyafetinin yırtıldığını görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında yırtılmış kıyafet görmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine işaret eder.

Kahve falında kıyafetlerinin yırtıldığını görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıların yırtıldığını görmek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine inanılır.

Kahve falında dudağı yırtılmak dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabılarının yırtıldığını görmek hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, üçüncü gözünün açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir