AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıvanç tatlıtuğ görmek

Kahve falında kıvanç tatlıtuğ görmek

Kahve falında kıvanç tatlıtuğ görmek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, huzurlu günler görüleceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında kıvanç tatlıtuğ gördüyseniz:

  • Herkes neyi niye söylediğinin veya yaptığının farkında olabilir ya da kendi düşüncelerinin doğruluğu konusunda ısrar edebilirler.

Kahve falında kıvanç tatlıtuğuu görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, hayallerinin peşinden gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıvanç tatlıtuğ görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına inanılır.

Kahve falında birinin size tatlı ikram ettiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tepsi içinde tatlı görmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna alamet eder.

Kahve falında tatlı kızartmak büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çeşit çeşit tatlı yemek kendisine olan güveninin artacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine alamet eder.

Kahve falında bir sürü tatlı görmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında tepsiden tatlı yemek özlem gidereceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir