AnaSayfa / Genel / Kahve falında kitaplık görmek

Kahve falında kitaplık görmek

Kahve falında kitaplık görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında kitaplık gördüyseniz:

  • Bazı olayları, konuları ya da işleri farklı şekilde ele almanızda fayda var.

Kahve falında eski kitaplar bulmak çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Kahve falında kuran kitapları görmek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine işaret eder.

Kahve falında kitap almak istemek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine inanılır.

Kahve falında yasini şerif kitabını görmek makam ve rütbe edineceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kütüphanede kitap aramak ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski kitap almak deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kitap aramak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında kitap kaplamak iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir