AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısmet bulmak

Kahve falında kısmet bulmak

Kahve falında kısmet bulmak beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kısmet bulmak gördüyseniz:

  • Yapabileceklerinizi, beklentilerinizi veya nelere müsade edip nelere edemeyeceğinizi açıkça göstermek durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kısmet bulmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına işarettir.

Kahve falında kısmet aramak deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına tabir olunur.

Kahve falında kısmeti açılmak dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına tabir olunur.

Kahve falında kısmetini görmek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kısmet görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısmet açmak sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kısmetinin açıldığını görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına inanılır.

Kahve falında kısmeti görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir