AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısmet aramak

Kahve falında kısmet aramak

Kahve falında kısmet aramak hatalarını fark edeceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, kariyerinin yükseleceğine, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, sözlerinden çıkmayacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısmet aramak gördüyseniz:

  • Yaratıcı olmalı, öfkenizi veya sevginizi abartılı gösterilerden uzak şekilde ifade etmelisiniz.

Kahve falında kısmet aramak çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına alamet eder.

Kahve falında kısmet görmek bazı tartışmalar yaşayacağına, elinin dara düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kısmet açmak yorgun ve gergin günler geçireceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine tabir olunur.

Kahve falında kısmet çıktığını görmek aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kısmeti görmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına inanılır.

Kahve falında kısmetinin çıktığını görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, dinde olgunlaşacağına delalet eder.

Kahve falında kısmet bulmak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kısmetini görmek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir