AnaSayfa / Genel / Kahve falında kışlaya gitmek

Kahve falında kışlaya gitmek

Kahve falında kışlaya gitmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, maddi konuda zayıflayacağına, stresini atacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kışlaya gitmek gördüyseniz:

  • İmkansızı istemeniz olumsuz sonuçlar doğurabilir veya demode fikirlerin uygulanması anlamına gelebilir.

Kahve falında kışlaya gitmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında askeri kışla görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına yorulur.

Kahve falında asker kışlası görmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kışla görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına delalet eder.

Kahve falında başka bir ülkeye gideceğini görmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında afrikaya gitmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yürüyerek umreye gitmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında balıkesire gitmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir