AnaSayfa / Genel / Kahve falında kişiyi çift görmek

Kahve falında kişiyi çift görmek

Kahve falında kişiyi çift görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine delalettir.

Kahve falında kişiyi çift gördüyseniz:

  • Başkalarının yanlışları sizin için öğretici olabilir.

Kahve falında bir kişiyi çift görmek sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çift kişi görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kişiyi çift görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayrılan çiftlerin barıştığını görmek kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir çift mavi göz görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ineğin çiftleşmesini görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında bir çift göz görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, işlerin günden güne daha da artacağına yorulur.

Kahve falında sabanla çift sürmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir