AnaSayfa / Genel / Kahve falında kişinin öldüğünü duymak

Kahve falında kişinin öldüğünü duymak

Kahve falında kişinin öldüğünü duymak yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında kişinin öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Çevrenizde başarılarınızı kıskanan bir çok kimse çıkabilir.

Kahve falında sevdiği kişinin öldüğünü duymak hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına delalet eder.

Kahve falında kişinin öldüğünü duymak maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, sağlık sorunlarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin tekrar öldüğünü duymak o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin öldüğünü duymak iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına inanılır.

Kahve falında yaşayan kişinin öldüğünü duymak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, ilim irfan sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında bir kişinin öldüğünü duymak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü kişinin sesini duymak kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişinin öleceğini duymak birçok dertle muhatap olacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir