AnaSayfa / Genel / Kahve falında umreye yolculuk yapmak

Kahve falında umreye yolculuk yapmak

Kahve falında umreye yolculuk yapmak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, bahtının da çok parlak olacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında umreye yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları araştırmadan ya da gerekli soruları sormadan sonuca veya karara bağlamamalı ya da bazı kişileri cezalandırmamalısınız.

Kahve falında umre yolculuğu yapmak muradına eremeyeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına işarettir.

Kahve falında umreye yolculuk yapmak malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında umre yolcusu görmek evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında umre yolculuğuna çıkmak kendisinin ve ailesinin geleceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına tabir olunur.

Kahve falında umreye yolcu göndermek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında umreye yolcu etmek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında umre ziyareti yapmak maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında umre için hazırlık yapmak hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir