AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa düz saç görmek

Kahve falında kısa düz saç görmek

Kahve falında kısa düz saç görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, arabasını ve toprağının olacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında kısa düz saç gördüyseniz:

  • Alışılmadık çevreler, farklı kültürlerden kişiler farklı bakış açıları kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kısa düz saç görmek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, kime gideceğine yorulur.

Kahve falında düz kısa saç görmek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kısa ve düz saçlı olduğunu görmek ileride çok zengin biri olacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine işarettir.

Kahve falında düz ve uzun saç görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun düz siyah saç görmek mal kayıpları da yaşayacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı düzleştirmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına tabir olunur.

Kahve falında saçlarının düzleştiğini görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine tabir olunur.

Kahve falında saçını düzleştirmek her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir