AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşla yolculuk etmek

Kahve falında arkadaşla yolculuk etmek

Kahve falında arkadaşla yolculuk etmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşla yolculuk etmek gördüyseniz:

  • Hayatınızı yenileştirmeniz gereklidir.

Kahve falında arkadaşınla yolculuk yapmak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, işlerinde aksama olacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşla yolculuk etmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşla yolculuk yapmak uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yolculuğa çıktığını görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşlarla yolculuğa çıkmak alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşı yolcu etmek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşınla yolculuğa çıkmak maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarla yolculuk etmek işini kaybedeceğine, hikmet sahibi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir