AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı ve beyaz üzüm görmek

Kahve falında kırmızı ve beyaz üzüm görmek

Kahve falında kırmızı ve beyaz üzüm görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, alim ve bilge insan olacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı ve beyaz üzüm gördüyseniz:

  • Sonlanma veya sonuçlanma enerjileri altındasınız.

Kahve falında kırmızı ve beyaz üzüm görmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine işarettir.

Kahve falında salkım kırmızı üzüm görmek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı kuru üzüm görmek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı üzüm salkımı görmek böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, güzel günlerle tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı üzüm yediğini görmek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, rakiplerini geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı siyah üzüm görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı üzüm koparmak adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı salkım üzüm görmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir