AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı ojeli el görmek

Kahve falında kırmızı ojeli el görmek

Kahve falında kırmızı ojeli el görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, mal veya dünyalığına gelecek zarara, iş hayatında iniş yaşanacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı ojeli el gördüyseniz:

  • Ani harcamalarınız yaptıklarınızla yakından ilgilenen bir kişiyle aranızda tartışma yaşanmasına neden olabilir.

Kahve falında kırmızı ojeli el görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında eline kırmızı oje sürmek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnağa kırmızı oje sürmek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, başarının düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkekte kırmızı oje görmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı oje görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, sıkıntılarının biteceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı ojeli ayak görmek dünya malının çoğalacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine işarettir.

Kahve falında tırnaklarına kırmızı oje sürmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı oje silmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir