AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşla görmek

Kahve falında arkadaşla görmek

Kahve falında arkadaşla görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla gördüyseniz:

  • Zor bir ilişkinin yanlış bir adımdan geri dönmek zor hale gelmeden dengede tutulması gerekiyor.

Kahve falında arkadaşımın hamile olduğunu görmek hasta ise bakacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakın erkek arkadaşını görmek hoşluklarla karşılaşacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını hamile olarak görmek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında en iyi arkadaşının öldüğünü görmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında erkek iş arkadaşını görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarının ağladığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşlarıyla yürümek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşımı görmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir