AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kene görmek

Kahve falında kırmızı kene görmek

Kahve falında kırmızı kene görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, ruhsal korkularından da arınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, her şeyin yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı kene gördüyseniz:

  • Yaşadığınız kişilerle ilişkinizde veya evinizi ilgilendiren konularda daha dikkatli adımlar atmanız gerekebilir.

Kahve falında kırmızı kene görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kene ısırdığını görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, kazancının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bit kene görmek yürek yakan biri haline geleceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçan kene görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, geçim derdi çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpekten kene koparmak bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üstünde kene görmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında başından kene çıkarmak yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında köpekte kene görmek mutlu bir yuvaya sahip olacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir