AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı gömlek almak

Kahve falında kırmızı gömlek almak

Kahve falında kırmızı gömlek almak yüksek moral sahibi olunacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, mevkilerinin yüksek olacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı gömlek almak gördüyseniz:

  • Temiz havada geçireceğiniz birkaç saat yada bedeninizin hareketesiz kalan bölümlerini çalıştırmalısınız.

Kahve falında kırmızı ipek gömlek giymek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı gömlek giyen erkek görmek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı gömlek almak aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı beyaz gömlek giymek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı gömlekli erkek görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı çizgili gömlek görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı renkli gömlek görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı kareli gömlek görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir