AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşla ağlamak

Kahve falında arkadaşla ağlamak

Kahve falında arkadaşla ağlamak iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşla ağlamak gördüyseniz:

  • Gereksi gösteriş için büyük harcamalar yapabilirler.

Kahve falında yakın bir arkadaşının ağladığını görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun arkadaşının ağladığını görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşa sarılıp ağlamak çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarının ağladığını görmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşın ağladığını görmek günahların af olacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşı için ağlamak yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına delalettir.

Kahve falında yakın arkadaşın ağladığını görmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında iş arkadaşının ağladığını görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir