AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı gelin görmek

Kahve falında kırmızı gelin görmek

Kahve falında kırmızı gelin görmek başına türlü işler geleceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, beklentilerine ulaşacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı gelin gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi ya da ihtiyaçlarınızı açıkça dile getirmeniz gerekebilir.

Kahve falında kırmızı gelin kuşağı görmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gelin arabası görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı gelin görmek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı duvaklı gelin görmek hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gelinlikli gelin görmek mesleğinde uzmanlaşacağına, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı gelin çiçeği görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin alması görmek yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakanın gelini olmak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir