Kahve falında kırmızı dağ görmek

Kahve falında kırmızı dağ görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı dağ gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işleriniz, gidişiniz veya ilişkileriniz üzerine yorumları olabilir, değecekse karşılık vermelisiniz.

Kahve falında kırmızı gül dağıttığını görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı dağ görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağda kaya görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında aşure dağıtıldığını görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Kahve falında dağ yangını görmek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağdan inmek azap çektiğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında çorak dağ görmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına delalettir.

Kahve falında dağın kaymasını görmek şifa ve ilaç bulacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir