AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmız elbise giymek

Kahve falında kırmız elbise giymek

Kahve falında kırmız elbise giymek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, yolculuğa, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına alamet eder.

Kahve falında kırmız elbise giymek gördüyseniz:

  • Diğerlerine sahip çıkmanız gerekiyor.

Kahve falında kırmız elbise giymek nimetin ve kazancın artacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmız pantolon giymek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmız perde görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmız elma görmek alın terinin karşılığını alacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına tabir olunur.

Kahve falında kırmız toprak görmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmız oje sürmek elinin darlık görmeyeceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine inanılır.

Kahve falında kırmız et görmek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, zararının büyük olacağına işarettir.

Kahve falında kırmız gül görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir