AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmız elma görmek

Kahve falında kırmız elma görmek

Kahve falında kırmız elma görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, haneye dertlerin gireceğine  alamet eder.

Kahve falında kırmız elma gördüyseniz:

  • Yanlış insanlara doğruyu söylerseniz bir çok olumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kırmız elma görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, küfürlü söze işarettir.

Kahve falında kırmız elbise giymek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmız ruj sürmek eskisinden de iyi olacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmız domates görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmız toprak görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmız yılan görmek karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, malın ve paranın da arttıkça artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmız kurdele görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında kırmız erik yemek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir