AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli yorgan atmak

Kahve falında kirli yorgan atmak

Kahve falında kirli yorgan atmak huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, huzurlu günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli yorgan atmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda belirsizlik yaratan durumlar olabilir.

Kahve falında kirli yorgan atmak mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işaret eder.

Kahve falında yorganın kirlendiğini görmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kirli yatak yorgan görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirmizi yorgan görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli yorgan yıkamak müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kirli yorgan görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında yorganı atmak çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çöpe yorgan atmak çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir