AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını nişanlanmış görmek

Kahve falında arkadaşını nişanlanmış görmek

Kahve falında arkadaşını nişanlanmış görmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, her zaman sevgi göreceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını nişanlanmış gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanmanın ya da belli yeteneklerinizi paraya dönüştürmenin yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının nişan yüzüğü taktığını görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını nişanlı görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşın nişanlanmasını görmek verilen emeğin boşa gideceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşınızın nişanlandığını görmek sevinileceğine, hileye, fesada bulaşacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşın nişanını görmek iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında en yakın arkadaşının nişanlandığını görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının nişan yüzügünü görmek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, rızkının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla nişanlanmak eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir