AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırlarda gezmek

Kahve falında kırlarda gezmek

Kahve falında kırlarda gezmek hüsrana uğrayacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, yarınlara bakacağına, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında kırlarda gezmek gördüyseniz:

  • Başkalarının istekleriyle uğraşırken kendinizinkileri unutabilirsiniz.

Kahve falında kırlarda gezmek bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına inanılır.

Kahve falında bir ev gezmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında ormanlık alanda gezmek fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavanda gezmek çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında motorla gezdiğini görmek maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde gezmek kazaya ve belaya yakın olacağına, tartışmaların son bulacağına inanılır.

Kahve falında eşek gezdirmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına delalettir.

Kahve falında pazarda gezdiğini görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir