AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtar kırılmak

Kahve falında anahtar kırılmak

Kahve falında anahtar kırılmak gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, ekonomik olarak kalkınacağına, hayatının güzelleşeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anahtar kırılmak gördüyseniz:

  • Düşünce yönünden hareketlisiniz.

Kahve falında anahtarın kırılmasını görmek bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araba anahtarının kırıldığını görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin anahtarının kırıldığını görmek daha fazla rızık elde edileceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında anahtar kırılmak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine delalettir.

Kahve falında kırılan anahtar görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anahtarın kırıldığını görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına tabir olunur.

Kahve falında anahtar kırılmasını görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anahtar kırıldığını görmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir