AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık yüzük görmek

Kahve falında kırık yüzük görmek

Kahve falında kırık yüzük görmek hayırlı işlerde yer alacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık yüzük gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde biraz gerçeklerden uzaklaşmanız gibisiniz.

Kahve falında kırık gümüş yüzük görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, geçiminin zor hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında altın kırık yüzük görmek geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, anne duasının açılacağına inanılır.

Kahve falında kırık tek taş yüzük görmek kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına delalet eder.

Kahve falında kırık nişan yüzüğü görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırık altın yüzük görmek büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına işarettir.

Kahve falında kırık yüzük görmek hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına yorulur.

Kahve falında kırık yüzük bulmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık burun görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir