AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık gümüş yüzük görmek

Kahve falında kırık gümüş yüzük görmek

Kahve falında kırık gümüş yüzük görmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hasta ise şifa bulacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, mutluluktan havalara uçacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık gümüş yüzük gördüyseniz:

  • Şanssız açıklamalar veya başlangıçlar yapmak üzere olan kişileri vazgeçmeleri için ikna etmeye çalışmak zamanınızı alabilir.

Kahve falında kırık gümüş yüzük görmek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin elinde gümüş yüzük görmek hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş yüzük ve bilezik görmek geleceğin güzel olacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına delalettir.

Kahve falında gümüş yüzük satmak zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş yüzükler bulmak işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş yüzüğün kırıldığını görmek stresin ve üzüntülerin biteceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş yüzük taktığını görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında altın ve gümüş yüzük takmak uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir