AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık keman görmek

Kahve falında kırık keman görmek

Kahve falında kırık keman görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık keman gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında kırık keman görmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine delalet eder.

Kahve falında keman yayı görmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, ilişkilerin noktalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keman çalmak aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının keman çaldığını görmek umutlarının yarım kalmayacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına alamet eder.

Kahve falında birinin keman çaldığını görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında keman sesi duymak yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, sorunların bir bir çözüleceğine delalettir.

Kahve falında keman hediye almak her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, hak yolunu bulacağına delalettir.

Kahve falında keman teli görmek huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir