Kahve falında keman teli görmek

Kahve falında keman teli görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, herkesten ileriye gideceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında keman teli gördüyseniz:

  • Bazı konularda elinize geçen bilgiler veya sizi bilgilendiren kişiler endişelenmenize neden olabilir.

Kahve falında keman teli görmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına inanılır.

Kahve falında keman görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında keman çalan görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine yorulur.

Kahve falında birinin keman çaldığını görmek kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında keman çalamamak kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına işarettir.

Kahve falında keman çalmak çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında keman çaldığını görmek hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına tabir olunur.

Kahve falında keman çalmayı öğrenmek çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top